Műanyag profilok

Képtalálat a következőre: „gealan logó”

Képtalálat a következőre: „inoutic logó”

A műanyag ablak, és ajtó legfontosabb részegysége, a műanyag profil* a világ legjelentősebb gyártóitól származik. A Gealan (VEKA csoport), illetve az Inoutic gyártók együttvéve uralják a műanyag profilgyártás 70%-át. Ezeknél a cégeknél halmozódott fel a legjelentősebb tudásbázis, mivel hosszú évtizedek tapasztalatai és kutatási eredményei állnak mögöttük. Ezért fontosnak tartottuk, hogy a műanyag nyílászáró gyártáshoz ne olyan beszállítók műanyag profiljait használjuk, amik csak mellékesen, kiegészítő termékként készítik az ablakprofilokat – a lefolyók, vagy műanyag csövek gyártása mellett. Mi a világ élvonalbeli gyártói mellett tettük le a voksunkat. A Gealan és az Inoutic a legkorszerűbb innovatív megoldásokkal mindig is lépéselőnyben voltak a konkurens műanyag profilgyártókkal szemben. Vásárlóink ezt az előnyt élvezhetik a MARSHALL műanyag ablakokban és ajtókban. Az M-AC és M-PR termékeinkhez az Inoutic profilokat, az M-OC és az M-9000 nyílászáróinkhoz pedig a Gealan (VEKA) profilokat használjuk.

Ablakaink, ajtóink kiválóságának lényegi elemét az említett piacvezető profilgyártók adják, akiknek olyan kifinomult technikai megoldásait élvezhetik ablakainkban, mint a középtömítéses rendszer, optimalizált kamraelrendezés, AcrylColor tartós profilszínezés, famintásdekorfólia, STV üvegragasztási eljárás, acélmerevítés korrózióvédelmét biztostó megoldások, és még sorolhatnánk. A műanyag ablakok és ajtók rendkívül hosszú távú, tartós működésre lettek kifejlesztve. Különös gondot fordítottak arra, hogy a fehér ablakprofil évek múltán se sárguljon el, ne vetemedjen el, a gumitömítések ne érjenek el, bírják a statikai terhelést, illetve a hazánkban rendkívül nagy hőingadozást, illetve a zaj okozta rezgést, stb.

A MARSHALL ablakokban és ajtókban az innovatív megoldások együttesen olyan komfortot biztosítanak, ami egyedülálló a gyártók között.

*műanyag profil: a műanyag ablakok és ajtók szerkezeteit a műanyag profil alkotja. A falhoz erősített tok, illetve a nyitható szárny is a műanyag profilból készül, aminek merevségét a benne lévő acél merevítés garantálja. Ezeket a műanyag profilokat nagy mennyiségben, és szálanként vásárolja meg a MARSHALL, és rendkívül precíz vágással és pontos hegesztési eljárással kapcsolja össze, aminek eredménye a négyszög alakú, vagy ívelt formájú ablak, ajtó illetve erkélyajtó.