Kedves Ügyfeleink!

Köszönjük, hogy az elmúlt években megtiszteltek bennünket bizalmukkal, és reméljük, hogy a jövőben is számítanak a segítségünkre!

2002-ben megszületett fejben az Europlast „márkanév”. Ugyanebben az évben október végén két fővel indultunk, és már akkor nagyon sokat tudtunk a szakmáról. 2003 Február 13.-án nyitottuk meg oroszlányi üzletünket, majd sorban a többit.

Hiszünk abban, hogy az Europlast azért lehetett sikeres, azért lettünk piacvezetők, mert mi azt képviseljük és arra fókuszálunk, hogy szolgáltatásaink a piacon kapható legjobbak legyenek. Ügyfeleinkkel hosszú távú kapcsolatokra törekszünk, amely csak akkor működhet, ha az energia megtakarítással kapcsolatos problémáikra megoldást tudunk nyújtani. Ehhez pedig erős csapatot, jó szakember gárdát kell tudni kiállítani. Büszkék vagyunk arra, hogy csapatunkban hozzáértő és sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberek vannak.

Másoknak talán nem jelent sokat, de nekünk óriási mérföldkő az életünkben: 16 évesek lettünk. Sok cég ennél, lényegesen jelentősebb történelemmel bír, ebben az üzletágban viszont inkább az a jellemző hogy kevés ilyen profilú vállalkozás van. Számunkra ez azt jelenti, hogy volt értelme küzdeni, megerősödtünk és bátran nézhetünk a jövőbe.

Referenciáinkat sokáig lehetne sorolni, szerencsére rengeteg van belőle az elmúlt években. Lakossági megrendelések több ezer darab, társasházak, iskolák, óvodák, önkormányzatok. Több  100.000 ezer beépített ablak.

 

A 6 fő probléma, amire műanyag nyílászáróink MEGOLDÁST nyújtanak:

A  szakavatott segítséget nyújtunk Önnek a legjellemzőbb problémák megoldásában:

   

Kizárólag a LEGJOBB ALAPANYAGOKBÓL* készül a műanyag ajtó és ablak!

* Kategóriájukban élvonalbeli hőátbocsátási értékkel rendelkező Gealan és Inoutic profilból készülnek a műanyag ablakok, ajtók. A vasalatok a piacvezető ROTO és MACO termékei.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.