Kedves Ügyfeleink!
Köszönjük, hogy az elmúlt 15 évben megtiszteltek bennünket bizalmukkal, és reméljük, hogy a jövőben is számítanak a segítségünkre!

 


 


A 6 fő probléma, amire műanyag nyílászáróink MEGOLDÁST nyújtanak:

A  szakavatott segítséget nyújtunk Önnek a legjellemzőbb problémák megoldásában:

 koltseg  hang  biztonsag  ablak  viz  nap


Kizárólag a LEGJOBB ALAPANYAGOKBÓL* készül a műanyag ajtó és ablak!

 muanyag-profil  uvegezes  vasalat

* Kategóriájukban élvonalbeli hőátbocsátási értékkel rendelkező Gealan és Inoutic profilból készülnek a műanyag ablakok, ajtók. A vasalatok a piacvezető ROTO és MACO termékei.


Másoknak talán nem jelent sokat, de nekünk óriási mérföldkő az életünkben: 15 évesek lettünk. Sok cég ennél, lényegesen jelentősebb történelemmel bír, ebben az üzletágban viszont inkább az a jellemző hogy kevés 15 éves ilyen profilú vállalkozás van. Számunkra ez azt jelenti, hogy volt értelme küzdeni, megerősödtünk és bátran nézhetünk a jövőbe.
2002-ben megszületett fejben az Europlast „márkanév”. Ugyanebben az évben október végén két fővel indultunk, és már akkor nagyon sokat tudtunk a szakmáról. 2003 Február 13.-án nyitottuk meg oroszlányi üzletünket, majd sorban a többit és meg sem álltunk a saját építőanyag kereskedésig.
Hiszünk abban, hogy az Europlast azért lehetett sikeres, azért lettünk piacvezetők, mert mi azt képviseljük és arra fókuszálunk, hogy szolgáltatásaink a piacon kapható legjobbak legyenek. Ügyfeleinkkel hosszú távú kapcsolatokra törekszünk, amely csak akkor működhet, ha az energia megtakarítással kapcsolatos problémáikra megoldást tudunk nyújtani. Ehhez pedig erős csapatot, jó szakember gárdát kell tudni kiállítani. Büszkék vagyunk arra, hogy csapatunkban hozzáértő és sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberek vannak. Referenciáinkat sokáig lehetne sorolni, szerencsére rengeteg van belőle az elmúlt 15 évben. Lakossági megrendelések több ezer darab, társasházak, iskolák, óvodák, önkormányzatok. Ez több mint 50.000 ezer beépített ablakot, több ezer négyzetméter hőszigetelést és szárazépítést jelent.

” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Szia, ez egy hozzászólás.
    Egy hozzászólás törléséhez, egyszerűen csak be kell jelentkeznünk, és megtekinteni a bejegyzés hozzászólásait, ahol lehetőségünk van a hozzászólások törlésére.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.